Pilates en Co groepsbehandeling

Je kon al op dinsdagavond terecht, maar nu is er ook de mogelijkheid om op vrijdagochtend, vrijdagavond of zaterdag te komen trainen.

Pilates en Co. is een door Djem Psychosomatiek ontwikkelde groepsbehandeling die uit verschillende oefenvormen bestaat, allemaal gericht op het in balans krijgen van lichaam en geest. Het kan dienen als een opstapje naar (weer) regulier kunnen sporten, maar ook als middel om sterker te worden, flexibler, beter je grenzen te kunnen voelen etc. De basis bestaat uit perfect-pilatesoefeningen. Pilates is een training die gebaseerd is op de oefeningen die dansers krijgen om lenig en sterk te worden. Daarnaast zijn er oefenvormen uit de yoga, tai chi, mindfullness, basic body awareness, ontspannings-, ademhalings- en bewustwordingsoefeningen.

In een klein groepje van maximaal 5 deelnemers leer je zo je lichaam beter kennen en het wat weerbaarder en veerkrachtiger maken. Omdat de meeste mensen die bij Djem trainen klachten hebben zijn de groepjes klein. Zo kun je in alle rust trainen en weet je zeker dat de docent kan zien of je de oefeningen goed doet.

De groepsbehandelingen komen voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering.

Schrijf je nu in!

Beschikbare data en Inschrijving
vrijdag, 22 mei, 2015 - 19:30