Tarieven en vergoedingen

Afspraken
Je kunt telefonisch of via email een afspraak maken. Ook kun je bellen of een mail sturen als je wilt overleggen over of de therapie bij je zou kunnen passen.
Wil je graag eerst een keer kennismaken? De mogelijkheid bestaat om een afspraak te maken voor een gratis consult van maximaal 15 minuten. Deze afspraak is bedoeld om kennis te maken en te overleggen over de mogelijkheden van psychosomatische fysiotherapie voor jou. Tijdens deze afspraak wordt dus geen volledig onderzoek gedaan of een behandeling gegeven. Omdat Djem het belangrijk vindt dat iedereen zorg kan krijgen als diegene dat nodig heeft, worden er voor de psychosomatische fysiotherapie en de groepsbehandelingen verschillende tarieven gehanteerd voor verzekeraars en 'zelf-betalenden'.

Als je je behandelingen zelf moet betalen krijg je van Djem korting van 50 procent op de groepsbehandelingen en 5 euro voor een uur psychosomatische fysiotherapie. Geef dit wel van tevoren aan.

Kosten

  Psychosomatische fysiotherapie Duur min. Fysiotherapie Duur min. Groepsbehandeling Duur min.

 

 

     

 

 
Intake met verwijzing €85,00 55 €43,00 25    
Intake zonder verwijzing €98,00 55 €58,00 25    
Behandeling €85,00 55 €35,00 25 €25,00  60
Kennismaking GRATIS 15     GRATIS PROEFLES

 

    •  

Betaling
De behandeling wordt meteen afgerekend, waarna je van mij een factuur krijgt die je in kunt dienen bij je zorgverzekeraar. Meld je bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af, zodat de kosten niet in rekening gebracht hoeven te worden.

Vergoedingen
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de (groeps)behandelingen fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie geheel of gedeeltelijk. Dit is afhankelijk van de soort aanvullende verzekering die je hebt afgesloten. Informeer bij je zorgverzekeraar over de vergoeding waarvoor je in aanmerking komt. Djem heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Soms zijn werkgevers of uitkeringsinstanties bereid bij te dragen aan de kosten van je behandeling.