Djem Psychosomatiek Strijp-S verhuist naar nieuwe locatie Kennedyplein

Per 1 september 2022 gaat Djem Psychosomatiek de praktijk in Eindhoven, op Torenallee 45 in Strijp-S, verlaten.  Djem verhuist naar een praktijkruimte binnen de 2e lijns specialistische GGZ-instelling Psycho Eindhoven op het Kennedyplein 7 in Eindhoven, bij het Centraal Station. Locatie Valkenswaard blijft zoals die is. 

Manuela en Arienne werken al 8 jaar heel fijn samen en hebben nu besloten om de samenwerking naar een ander niveau te tillen. Vanaf 1 september zal Manuela Zuidema van Fenix Fysiotherapie haar intrek nemen in de praktijkruimte op Strijp-S. 

Manuela Zuidema zal vanaf 1 september voor haar eigen praktijk Fenix Fysiotherapie in Strijp-s bereikbaar blijven op telefoonnummer 06-83900465.

Djem Psychosomatiek blijft haar werkzaamheden in Valkenswaard en op de nieuwe locatie voortzetten zoals u gewend bent van maandag tot en met zaterdag.
Op de dinsdag en donderdag zal Djem werkzaam zijn in de 1e en 2e lijns zorg op de locatie van Stichting Psycho Expertise Eindhoven, Kennedyplein 7 (2e en 3e etage).

Het team van Djem Psychosomatiek zal vanaf 1 september bestaan uit:

  • Ariënne Holla - Psychosomatisch fysiotherapeut MSc 
  • Carlijn van Rooijen - Psychosomatisch fysiotherapeut MSc
  • Patricia Bongers - Fysiotherapeut