Vacature Psychosomatisch fysiotherapeute (i.o.) zzp 1 tot 3 dagen per week

Vanwege toenemende groei van mijn contractvrije praktijk voor psychosomatiek ben ik voor mijn vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard op zoek naar een zelfstandig werkende psychosomatisch fysio- of oefentherapeut. In eerste instantie voor een dag, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 24 tot 32 uur en een deel eigenaarschap samen met mij.

 

Ik kan je hulp goed gebruiken bij:

 

 • Het samenwerken met individuele patiënten om tot een fijne oplossing te komen voor hun matig tot zwaar complexe psychosomatische klachten
 • Het toepassen van je expertise in de eerstelijns fysiotherapie en tweedelijns GGZ.
 • Het ontwikkelen van therapievormen en lessen voor groepen mensen in het water en op het droge
 • Het meedenken en inspireren met je collega’s over hoe we beter maatwerk kunnen leveren aan onze patiënten
 • De bereidheid om daar in te groeien qua kennis en ervaring

 

We bieden jou:

 

 • 65 procent van jouw gerealiseerde omzet. (tarieven liggen tussen de 80,00 en 97,00 euro per uur)
 • Een kans om jezelf als zelfstandig therapeut te ontplooien, in de veiligheid van een groeiende praktijk en een klein geïnspireerd team op volledig gelijkwaardige basis.
 • Zonder de regels en bureaucratie van het gecontracteerd werken voor een baas of zorgverzekeraar.
 • Maar met vrijheid van het indelen en organiseren van je eigen agenda en planning
 • Een praktijk met alle mogelijke fasciliteiten in Valkenswaard bij health en sportsclub Valkencourt (oefenzaal, yogastudio, zwembad, gezellige huiskamer-achtige praktijkruimte, balie), een eenvoudiger ingedeelde, kleinschaligere praktijk in het bruisende Strijp S in Eindhoven en als onderdeel van het multi-disciplinaire team van Psycho Expertise Eindhoven, een tweedelijns deels ongecontracteerde GGZ-instelling.
 • Twee enthousiaste collega’s onder de 40 met een jong gezin en een passie voor hun vak.

 

Herken jij je in de volgende eigenschappen:

 • Groot inlevingsvermogen
 • Eigenwijs
 • Enthousiast
 • Ambitieus
 • Creatief denken
 • Zelfstandig
 • Wetenschappelijk maar ook praktisch georiënteerd

Ben je psychosomatisch fysio- of oefentherapeut (i.o.)? Dan wil ik heel graag een keer met je afspreken. Mail naar: info@djempsychosomatiek, PB ons via facebook, bel of app ons op 0652433763. De sluitingsdatum van de vacature is 15-04-2022.

 

Over Djem Psychosomatiek

 

Djem Psychosomatiek is een contractvrije praktijk met een eigenwijze visie. We geloven dat je een gelijkwaardige samenwerking aangaat met een ervaringsdeskundige, de patiënt, en dat je binnen dat kleine team van ‘de patiënt en jij’ oprecht maatwerk moet leveren om iemand (weer) goed tot zijn recht te laten komen.

Djem is in 2011 opgezet door Arienne (psychosomatisch fysiotherapeute MSc.). Omdat de praktijk flink groeide, en Ariënne’s gezin ook met man en een baby, kwam in 2014 Manuela (fysiotherapeute BSc. en moeder van drie jonge kinderen) erbij en even later Patricia Bongers, die naast haar hulp bij ons ook haar eigen fysiotherapiepraktijk heeft. Dat bleek een goede combinatie! Een jaar later verhuisde de praktijk naar het hippe en bruisende Strijp S. Nog twee kinderen werden er geboren en de praktijk specialiseerde zich steeds meer in zwaarder complexe gevallen van psychosomatische problemen. Ariënne richtte zich meer op lichaamsgerichte interventies, systemisch werk, haptonomie, groepstherapie, CGT en Re-attach, Manuela richtte zich meer op EMDR, hypnose, biofeedback, personal training en running therapy, Patricia gebruikt mobilizing awareness en adem- en ontspanningstherapie. We ontwikkelden nauwe samenwerkingsverbanden met collega-fysiotherapeuten, neurologen, huisartsen, psychologen, acupuncturisten en energetisch werkers, osteopaten en mesologen, zodat we toenemend breed onze patiënten maatwerk kunnen bieden. In maart 2020 openden we onze tweede praktijk in het body en mindcenter van health en sportsclub Valkencourt in Valkenswaard. Onlangs werd Djem gevraagd om samen te werken met Psycho Expertise Eindhoven, een tweedelijns GGZ-instelling. Via de tweedelijn kunnen we mensen met zwaar complexe problematiek nog beter van dienst zijn, als onderdeel van een multidisciplinair team, waarbij de financiering beter geregeld is dan in de eerste lijn.

Omdat we allemaal parttime willen werken en de praktijk zo hard groeit, hebben we hulp nodig. Iemand die mee wil groeien en onderdeel uit wil maken van een team dat elkaar kan inspireren maar ook heel zelfstandig de boel kan draaien. Eigenheid en goed uit de verf komen is iets wat we nastreven voor onze patiënten, maar ook voor onszelf. We willen lekker kunnen werken en passie kunnen blijven voelen voor de inhoud van ons vak. Dat is de reden dat we geen contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars. Het geeft ons de ruimte, en de tijd, om beter maatwerk te kunnen leveren aan een groep patiënten met soms zeer complexe en zware klachten. Degene die erbij komt, zou op termijn mede-eigenaar worden van Djem.