Michel

Vanaf dat moment werd mijn angst verleden tijd.

Voorheen ben ik jarenlang fysiotherapeutisch behandeld door middel van massage. Het effect van deze behandelmethode was echter steeds van korte duur. Ik had veel problemen met mijn spieren; veel hoofdpijn;spanningen;maar vooral veel angst en geheugenproblemen. Bij Djem psychosomatische fysiotherapie heb ik geleerd naar mijn lichaam te luisterenen te voelen wat goed voor mij is en wat niet. Ik heb snel meer inzicht gekregen in mezelf dankzij oefeningen, die ik als heel waardevol heb ervaren. Mij is een spiegel voorgehouden.

Tijdens een van de behandelingen ben ik met behulp van de therapeute, geconfronteerd met een trauma opgedaan op jeugdige leeftijd. Vanaf dat moment werd mijn angst verleden tijd. Via Arienne's psychosomatische fysiotherapie ben ik nu dus toch van mijn angst afgekomen. Men heeft in het verleden vaker naar de herkomst van deze angst gezocht,

de oorzaak bleef echter onbekend. Deze oefeningen gecombineerd met behandelingen hebben mij in een relatief korte tijd zo goed geholpen dat de behandelingen na een half jaar minder frequent zijn. Met behulp van de therapeute heb ik me aangeleerd op tijd in te grijpen om opnieuw lichamelijke en geestelijke problemen te voorkomen. De behandelingen hebben me in het dagelijks leven meer mogelijkheden gegeven. Veel van wat ik niet meer kon, ben ik weer gaan doen en zelfs als recent gepensioneerde werk ik met plezier toch weer hele dagen.

Ook de problemen met mijn spieren en de spanningen zijn verminderd, en dankzij gerichte oefeningen maak ik met mijn geheugen ook belangrijke vorderingen. Deze therapie onder leiding van Arienne Holla ervaar ik als zeer succesvol. Na driekwart jaar voel ik mij belangrijk beter en ik ben ervan overtuigd dat deze Djem Psychosomatische fysiotherapie ook anderen blijvend van hun klachten zal kunnen verlossen.

Behandelaar: