Trauma in beweging workshop - praktische informatie

 

PRAKTISCHE INFORMATIE WORKSHOP TRAUMA IN BEWEGING

Maandagochtend 13 mei, van 10:00 uur tot 11:30 uur, öf dinsdagavond  14 mei, van 19:30 uur tot 21:00 uur vindt deel 2 plaats van de Trauma in beweging workshop, in de Sigarenfabriek in Valkenswaard. Het adres is Meerstraat 8. De workshop vindt plaats op de tweede verdieping, bereikbaar met twee trappen. Op het moment is de Sigarenfabriek vanwege wegwerkzaamheden wat moeizamer bereikbaar helaas.

WEGWERKZAAMHEDEN 

Vanuit richting Eindhoven kun je niet meer via de Eindhovenseweg tot de Bosstraat rijden. Ze hebben als je de afslag Eindhovenseweg vanuit de Europalaan rechtdoor rijdt op de Europalaan een extra opening aan de rechterkant gemaakt waar je zo de Bosstraat en meerstraat in kunt rijden. 

COMFORT 

We gaan voor comfort tijdens deze workshop om ons te ondersteunen bij de gevoelens en sensaties die we moeilijk vinden om te ervaren. Het kan helpen om kleding te dragen waar je je comfortabel in voelt. Warme sokken, misschien een sjaal of dekentje. Iedereen heeft zijn of haar eigen beschikbare capaciteit voor ervaringen. Hoe goed je de gevoelens en sensaties kunt ervaren zonder (extra) van slag te raken is van vele factoren afhankelijk en verandert ook naar gelang de dag, de sfeer of de mensen met wie je bent. Ik nodig je uit om mild en vriendelijk te doseren naar jezelf toe wat je aan wilt gaan in jezelf. Ik ben er om je te steunen en ondersteunen waar je het nodig hebt. Tegelijkertijd zijn we met een groep (deze keer met 12 mensen) dus is het fijn om jezelf qua uitdaging veel veiligheid te bieden.

BETALING

Betaling mag per tikkie, of per pin, of contant morgen op locatie. De kosten zijn 25 euro.

VRAGEN

 

Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik via whatsapp of telefonisch bereikbaar op 06-52433763 en Geerten, eigenaresse en gastvrouw van de Sigarenfabriek op 0652603386. 

In samenwerking met: 

Beschikbare data en Inschrijving
maandag, 13 mei, 2024 - 10:00
dinsdag, 14 mei, 2024 - 19:30